PardubiceDnes.cz
PardubiceDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Jak (a proč) FBI záhadně uzavřela federální sluneční observatoř

18. 4. 2024 | U soudu konečně vyšly najevo všechny podrobnosti o tom, co se stalo na sluneční observatoři Sunspot v roce 2018. (Foto: X) Mnoho let, observatoř... Článek Jak (a proč) FBI záhadně uzavřela federální sluneční observatoř se nejdříve objevil na AC24.cz.

Markéta Šichtařová: Digitální měna centrálních bank se stala realitou

18. 4. 2024 | V poslední době se vyrojila řada více či méně přesných či zmatených zpráv o tom, jak digitální měny centrálních bank (CBDC) začínají být uplatňovány... Článek Markéta Šichtařová: Digitální měna centrálních bank se stala realitou se nejdříve objevil na AC24.cz.

Žena v Brazílii vzala mrtvého strýce do banky a předstírala, že žije

18. 4. 2024 | V Brazílii vzala žena svého zesnulého strýce do banky v Riu de Janeiru, aby se pokusila vybrat půjčku ve výši 3 000 dolarů, a... Článek Žena v Brazílii vzala mrtvého strýce do banky a předstírala, že žije se nejdříve objevil na AC24.cz.

Polský prezident prozradil, kdo vlastní většinu ukrajinského zemědělství

18. 4. 2024 | Oaklandský institut vydal v únoru 2023 podrobnou zprávu s názvem „Válka a krádež„. (Foto: Flickr) V níž odhaluje, jak zahraniční firmy tajně převzaly kontrolu... Článek Polský prezident prozradil, kdo vlastní většinu ukrajinského zemědělství se nejdříve objevil na AC24.cz.

ŽIVĚ: Írán připravuje plán útoku na izraelská jaderná zařízení

18. 4. 2024 | V živém přenosu můžete sledovat níže aktualizované dění na Blízkém východě na AC24.cz. (Foto: X) 16:30 Írán připravuje plán útoku na izraelská jaderná zařízení... Článek ŽIVĚ: Írán připravuje plán útoku na izraelská jaderná zařízení se nejdříve objevil na AC24.cz.

Farma nabízela cibuli za 8 korun, nyní ji zachvátil požár

18. 4. 2024 | Nedávno jsme psali o české farmě, která se vzepřela obchodním řetězcům a začala prodávat cibuli za 8 korun. (Foto: Facebook) Nyní pro některé zákazníky... Článek Farma nabízela cibuli za 8 korun, nyní ji zachvátil požár se nejdříve objevil na AC24.cz.

Slavná tiktokerka odhalila Beyonce a Diddyho, nyní náhle zemřela

18. 4. 2024 | Bezprostředně po raziích v Diddyho domě zveřejnila Kyle Marisa Rothová na TikToku videa, v nichž tvrdila, že odhaluje málo známá fakta o případu. (Foto:... Článek Slavná tiktokerka odhalila Beyonce a Diddyho, nyní náhle zemřela se nejdříve objevil na AC24.cz.

Meteorologové varují: Napadne až dalších 40 cm sněhu

18. 4. 2024 | Meteorologové varují, že na našem území díky proudění studenému vzduchu od severu, který může přinést až 40 centimetrů sněhu. (Foto: Flickr) Na naše území... Článek Meteorologové varují: Napadne až dalších 40 cm sněhu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Byl představen nový model robotů od Boston Dynamics

17. 4. 2024 | Den po vyřazení hydraulického modelu z provozu hovoří generální ředitel společnosti Boston Dynamics o komerčních ambicích humanoidů. (Foto: X) Nová verze robota je prakticky... Článek Byl představen nový model robotů od Boston Dynamics se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ukrajině se podařilo zničit systémy protivzdušné obrany S-400 a S-300

17. 4. 2024 | Ukrajina provedla jeden ze svých dosud nejúspěšnějších raketových úderů proti Rusku. (Foto: X) Podle prvních zpráv 2 ATACMS s kazetovou municí zasáhly letiště v... Článek Ukrajině se podařilo zničit systémy protivzdušné obrany S-400 a S-300 se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
20:14:43 | 18.04.2024



Zpravodajství PardubiceDnes.cz

Kraj vyhlásil výběrové řízení na vybudování návštěvnického centra na pardubickém zámku

Areál Zámku Pardubice navštívilo v loňském roce přes 160 tisíc lidí. Část přišla za výstavami muzea, na zámecký okruh, někdo jen na vyhlídku v Hlásce, další na programy pro školy nebo na organizované akce na valech. Kromě toho se v areálu zámku ...

Do zákaznických center v České Třebové a Pardubicích zavítá ČEZ Akademie a poradí s úsporami energií

Asi každý řeší otázku, jak ušetřit za energie. Navštivte Zákaznické centrum a v rámci putovní ČEZ Akademie obdržíte rady, jak ušetřit na energiích a d ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...

ČSOP: Nové tůně nejen pro obojživelníky aneb ochrana přírody bagrem

Takzvaná Východočeská Sahara na Pardubicku. Bývalá cihelna na Kutnohorsku. Mokřad na jižním okraji Prahy. Pozemky podél Bakovského potoka na Rakovnick ...

V Mněticích a Ostřešanech se chystají opravy silnic a mostů, doprava bude omezena

Správa a údržba silnic Pardubického kraje (SÚS Pk) v blízké budoucnosti zahájí opravy silnic a mostů v bezprostřední blízkosti krajského města. Staveb ...



Čtvrtek 18.4.2024
Pardubický kraj Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes